Experience
Who we are
Dana Johnson Accountant

Onze juristen helpen u bij ontslag.

Onze juristen weten het antwoord en geven u juridische hulp. Of het nu gaat om het onderhandelen over een ontslagvergoeding of het controleren van een vaststellingsovereenkomst. Juristen Arbeidsrecht NL helpt u. Wilt u een jurist spreken ?

Bel 088 20 50 899 en spreek direct een jurist.

Our Mission

Jurist of advocaat?

Misschien vraagt u zich wellicht af of u niet beter een advocaat kunt inschakelen?

Misschien vraagt u zich wellicht af of u niet beter een advocaat kunt inschakelen? Het antwoord is nee. Alleen bij faillissement van uw werkgever, hebt u een advocaat nodig. In alle andere gevallen kan een jurist u prima bijstaan. Bijvoorbeeld bij een arbeidsconflict, ontslag bij ziekte of ontslag via een vaststellingsovereenkomst. Een jurist is net zo goed als een advocaat en veel goedkoper.

Vraag gratis advies jurist

Gratis controle van uw vaststellingsovereenkomst.

Stelt uw werkgever ontslag middels een vaststellingsovereenkomst voor ? Teken niet direct. Laat uw vaststellingsovereenkomst door onze juristen controleren. Wij kennen de kneepjes van het vak en adviseren u over de inhoud van de vaststellingsovereenkomst. Wij beoordelen of uw vaststellingsovereenkomst WW-proof is en hoe sterk uw onderhandelingspositie is. De controle is gratis.
Gratis controle vaststellingsovereenkomst

Gratis controle vaststellingsovereenkomst

Wilt u een jurist spreken?

Onze juristen weten het antwoord en geven u juridische hulp.

Vraag gratis advies jurist
088 20 50 899