Transitievergoeding in de vaststellingsovereenkomst

Transitievergoeding berekenen
Doe gratis controle bedenktermijn vaststellingsovereenkomst
Gratis controle vaststellingsovereenkomst
Controle vaststellingsovereenkomst ontslagvergoeding

Onze juristen helpen u bij ontslag

Onze juristen weten het antwoord en geven u juridische hulp. Of het nu gaat om het onderhandelen over een ontslagvergoeding of het controleren van een vaststellingsovereenkomst. Juristen Arbeidsrecht NL helpt u. Wilt u een jurist spreken?

Vraag gratis advies jurist

Gratis Check Vaststellingsovereenkomst.

Choose File
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

WW-uitkering

U krijgt een vaststellingsovereenkomst aangeboden. Belangrijk is dat de opzegtermijn in acht wordt genomen, zodat u na ontslag DIRECT een WW-uitkering ontvangt. Nog belangrijker is dat u überhaupt WW ontvangt. Hoe krijgt u dat voor elkaar?

Transitievergoeding

U hebt recht op een transitievergoeding bij ontslag via UWV of kantonrechter. De transitievergoeding is bedoeld als financiële compensatie vanwege uw ontslag. Uw inkomen stopt immers en u ontvangt meestal een lagere WW-uitkering. De transitievergoeding is 1/3 maandsalaris per gewerkt jaar

Bij Ziekte

Als u ziek bent, is uw werkgever verplicht uw salaris door te betalen voor maximaal 2 jaar. Uw werkgever mag u tijdens ziekte niet ontslaan. Wil hij dit wel, dan kan hij u een vaststellingsovereenkomst aanbieden. Wellicht zal de werkgever u een aantrekkelijk aanbod doen. Hoe voordelig dit ook lijkt, blijf scherp en teken niet zonder overleg met een jurist!